Sub Meniu

Noutăţi


Warning: explode() expects parameter 2 to be string, array given in /home/asilroma/public_html/academica/modules/mod_jxtc_vmshowcase/mod_jxtc_vmshowcase.php on line 106
la Editura Academica

Macovei Viorica Maria, Costin Gheorghe Miron
Laptele, aliment-medicament

Florea Traian (editor), Dima Stefan (editor), Costin Gheorghe Miron (editor), Bahrim Gabriela, Banu Iuliana, Borda Daniela, Cîrîc Alexandru, Elisei Alina, Segal Rodica, Stanciu Silvius, Turtoi Maria
Microîncapsularea pentru sisteme alimentare


Microîncapsularea pentru sisteme alimentare



ISBN: 978-973-8937-54-3

Florea Traian (editor), Dima Stefan (editor), Costin Gheorghe Miron (editor), Bahrim Gabriela, Banu Iuliana, Borda Daniela, Cîrîc Alexandru, Elisei Alina, Segal Rodica, Stanciu Silvius, Turtoi Maria
Microîncapsularea pentru sisteme alimentare
Pret: Lei 35,00

Cereti detalii despre aceasta lucrare
Microîncapsularea grupeaza ansamblul de tehnici care permit înglobarea principiilor active sub forma solida, lichida sau gazoasa în particule individualizate a caror dimensiune este cuprinsa între câtiva microni si zecimi de milimetru.
Ameliorarea performantelor, crearea de de functii si proprietati noi, simplificarea procedeelor care autorizeaza microîncaplsularea, o tehnica ce cunoaste numeroase aplicatii industriale.
Microîncapsularea este utilizata ca o solutie potentiala pentu rezolvarea de probleme tehnologice punctuale, conducând cel mai adesea la punrea la punct a unor produsi noi sau la dezvoltarea de procedee inovatoare. Încapsularea si microîncapsularea reprezinta tehnici de vârf pentu imobilizarea, protectia si eliberarea controlata a principiilor active în diverse aplicatii, plecând de la tratamentul medical la agricultura durabila si de la cosmetica la industria de automobile.
Foarte mult utilizata în numeroase domenii, sectorul alimentar utilizând-o din ce în ce mai mult în formularea alimentelor în scopul protejarii moleculelor alimentare precum vitamine, arome sau probiotice contra efectelor indezirabile ale luminii si/sau oxidarii. Ea permite de asemenea mascarea gustului si minimizarea interactiilor cu alte ingrediente ale alimentului. Microîncapsularea cunoaste o dezvoltare considerabila în domeniul alimentar si sunt numerosi cei care doresc sa se specializeze în aces domeniu.
Lucrarea raspunde întrebarilor celor care doresc sa se familiarizeze cu elementele de baza din acest domeniu si se adreseaza deasemenea cercetatorilor confirmati care gasesc în lucrare o documentatie exhaustiva. Autorii prezinta într-o maniera simpla si clara ansamblul domeniului microîncapsularii alimentelor si ofera o veritabila galerie de optiuni pentu ingineri si cercetatori punând accent pe numeroase exemple aplicative. Aceasta lucrare ofera cititorilor o viziune sintetica completa asupra microincapsularii, reprezentând o lucrare utila pentu industria alimentara?i care trebuie sa suscite interes printre studenti si tineri cercetatori.
Disponibilitate

De obicei se expediaza in :

48h.gif